• Du har inga produkter i varukorgen.

Om Oss

Välkommen till din specialbutik med allt du behöver för att se om ditt hus.
Vi testar byggvarorna i praktiken.

Vi som driver Renoverahuset.se är själva husbyggare med mer än 10 års erfarenhet av husrecond, husrenovering och ombyggnadsarbeten.
Varorna i byggvaruhuset Renoverahuset.se har vi valt med omsorg och erfarenhet för att du skall ha tillgång till det bästa på marknaden.
Det är produkter som vi själva använder i vår entreprenadverksamhet.

Hur är dina renoveringsplaner just nu? Gå på husesyn i Renoverahuset.se.
Avdelningarna för Färg och tapeter, Badrum, Kök, Fönster & DörrarGolv har mycket att erbjuda när du väljer att investera i hemtrivsel, trygghet och värdeökning på köpet.

Här kan du välja varor från flera av marknadens ledande tillverkare och leverantörer.
Tveka inte en sekund tala med vår kundtjänst om du har frågor om varor, materialåtgång, leveranser och garantier eller vill få varuprover, tips på bra material och smarta lösningar eller ha en offert.

Har du vägarna förbi så är du välkommen till vår butik på Bangårdsgatan 23 i Jönköping där vi har en utställning med en del av sortimentet här på e-handeln.
Du är varmt välkommen att kontakta oss genom att ringa 036-18 88 00 chatta med oss, eller maila oss på kundtjanst@renoverahuset.se om du har några frågor.

HÖG KVALITET!

Vi arbetar med väl utvalda leverantörer och erbjuder er högsta kvalitet.

BÄSTA KUNDSERVICE

Vi vill hjälpa dig på bästa möjliga sätt. Har du några frågor kan du ringa till oss, maila eller enkelt chatta med oss genom vår live-chat. Fråga oss om tips och ideér kring din renovering eller kring våra produkter.

1000-tals nöjda kunder i hela Sverige

1000-tals nöjde kunder Sedan 2005 har vi levererat och installerat fönster och andra produkter hos 1000-tals nöjda kunder i hela Sverige!

ENQUIRY CART

[ENQUIRY_CART]
Ingen produkt har blivit tillagd i önskelistan